
If you are experiencing difficulty please contact us at
Tel no: +27 (0) 12 326 6770 or email us at besprekings@kultuurtuiste.org.za

Buffetete (Sondag 27 Julie 2025) | Buffet Lunch (Sunday 27 July 2025)
27/07/2025 11:00-15:00
Volwassenes | Adults (6 avail) - R200.00
Kind (04-10 jaar) | Child (04-10 years) (2 avail) - R70.00
Kind (11-13 jaar) | Child (11-13 years) (2 avail) - R100.00
Kom kuier saam vir 'n heerlike Sondagmiddag-buffet in die Kruger-galery by die Voortrekkermonument.
Spesiale Bonus!
Gaste wat vir die buffet bespreek, kan ook om 10:00 ’n begeleide toer deur die Voortrekkermonument doen – teen halfprys toegang! Perfek om ’n eetlus aan te wakker voor die feesmaal.
Spyskaart:
Voorgereg: Kies uit geurige hoendersop, tradisionele bonesop en smaaklike hoenderlewertjies, bedien met die vetkoek en 'n verskeidenheid konfyte.
Hoofgereg: Geniet 'n verskeidenheid ryk en aromatiese disse - beespot, hoenderpot, skaappot en kerrieskaapafval - saam met geurige rys en stampmielies. Verder wag soetpatats, groenbone, asook 'n keuse van vars slaaie: mengelslaai, pynappelwortelslaai en romige koolslaai.
Nagereg: Rond jou ete af met 'n soet bederf - malvapoeding, sagopoeding, tradisionele melktert en sjokoladekoek met vla en roomys.
'n Kontantkroeg is beskikbaar vir verfrissnede drankies.
Die ete is beskikbaar vanaf 11:00-15:00. Ons versoek dat gaste teen 12:00 hul plek inneem. Let asseblief daarop dat buffetetes slegs op bespreking beskikbaar is.
Join us for a delightful Sunday afternoon buffet at the Kruger Gallery at the Voortrekker Monument.
Special Bonus!
Guests who book for the buffet can also enjoy a guided tour of the Voortrekker Monument at 10:00 – for half-price admission! A perfect way to work up an appetite before the feast.
Menu:
Starter: Choose from flavorful chicken soup, traditional bean soup or tasty chicken livers, served with vetkoek and a variety of jams.
Main course: Enjoy a variety of rich and aromatic dishes - beef pot, chicken pot, mutton pot and curry mutton tripe; served with fragrant rice and samp. Complement your meal with sweet potato, green beans and a selection green salad, carrot and pineapple salad and creamy coleslaw.
Dessert